Головна » 2017 » Січень » 3 » Учитель року
18:01
Учитель року

16 грудня 2016 року на базі Куйбишевської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів «Інтелект» проходив районний етап Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2017", в якому змагалися 7 вчителів початкових класів та 1 вчитель інформатики.

В рамках районного етапу кожен з його учасників проводив відкритий урок, демонструючи знання сучасних технологій навчання та свою педагогічну майстерність. Конкурсанти проявили свою ерудицію, творче вирішення певної педагогічної, методичної задачі під час фахових випробувань. У центрі уваги були актуальні питання сучасної освітянської практики: інноваційні форми, які активно використовуються на уроках, основні принципи, методи і засоби навчання, питання формування і розвитку творчої особистості.

Переможцями районного етапу конкурсу "Учитель року-2017" стали:

І місце - вчитель Куйбишевської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів «Інтелект» Дідевич В.І.

ІІ місце - вчитель початкових класів Новоукраїнської ЗОШ І-ІІІ ступенів Решетняк І.І.

ІІІ місце – вчитель початкових класів Комиш-Зорянської ЗОШ І-ІІІ ступенів селищної ради Рижинська Л.В.

Щиро вітаємо учасників конкурсу педагогічної майстерності з перемогою, адже переможцями є всі його учасники, тому що конкурс дає можливість узагальнити власний досвід, збагатитися новими педагогічними та життєвими напрацюваннями, поділитися власними методичними знахідками з колегами.

Переглянути фотоальбом

Переглядів: 350 | Додав: kz_osvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar