Головна » 2017 » Жовтень » 02

28 вересня 2017 року на базі Комиш-Зорянської ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені змагання з міні-футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Комиш-Зорянської селищної ради.

У змаганнях прийняли участь команди із Благовіщенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Білоцерківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Комиш-Зорянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За результатами гри грамотами відділу освіти виконавчого комітету Комиш-Зорянської за зайняте І місце було нагороджено команду Комиш-Зорянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за зайняте ІІ місце – команду Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та за ІІІ місце – команду Благовіщенської ЗОШ І ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: kz_osvita | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

29 вересня 2017 року в Комиш-Зорянському селищному будинку культури відбувся святковий концерт, приурочений до Дня працівників освіти.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова Більмацької районної державної адміністрації Попов Артем Вікторович, помічник народного депутата Верховної Ради України Пономарьова Олександра Сергійовича Єрмак Ірина Олексіївна, Комиш-Зорянський селищний голова Гнатуша Ігор Вікторович, начальник відділу освіти виконавчого комітету Сіляєв Віктор Миколайович та заступник голови районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Черіпко Лідія Олексіївна.

В святковому концерті взяли участь учні шкіл, ... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: kz_osvita | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)